0650658320
info@all-4-u.nl

Reviews

In 2020 was de slagingspercentage 74% en in 2021 zelfs een slagingspercentage van 86% bij All-4-u.
Daar zijn wij natuurlijk trots op! Maar we vinden het ook belangrijk wat de leerlingen van onze rijschool vinden.

Op deze pagina vindt u alle reviews van onze rijschool. Volg ons ook op social media!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.240.77 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
304 berichten.
Quinten Maat Quinten Maat heeft geschreven op 15 mei 2023 om 6:54 pm
Vandaag geslaagd voor mijn examen. De beste reden die ik hiervoor kan geven is dat Martijn een topper is die goede uitleg geeft. Martijn is voor de rest een vriendelijke, wanneer nodig strenge instructeur en heeft mij veel geholpen. Ik zou het iedereen aanraden om bij Martijn te rijden en zo gemakkelijk je rijbewijs te halen. Dankjewel voor alles Martijn.
Sten van der geest Sten van der geest heeft geschreven op 28 maart 2023 om 12:04 pm
Ook ik ben in 1x geslaagd! Martijn is erg vriendelijk waarmee je goed kan lachen, maar ook streng is wanneer dat nodig is. Ik zal het iedereen aanraden, die op een goede manier wilt leren autorijden. Nogmaals bedankt Martijn!
Dylan van der Arend Dylan van der Arend heeft geschreven op 22 maart 2023 om 11:19 am
Ik ben in 1x keer geslaagd net als mijn zus😉. Met Martijn kon ik altijd goed praten en heeft me alles goed uitgelegd. Bedankt voor je hulp Martijn!!
T’yana T’yana heeft geschreven op 16 maart 2023 om 7:37 pm
De vele goede reviews over Martijn zijn meer dan verdiend! Ook ik ben vandaag in 1x geslaagd! 🎉 ik heb er wat langer over gedaan (mede door covid en door het feit dat ik in drukte in de stress schiet), maar Martijn blijft geduldig. Hij is rechtvaardig en weet je goed scherp te houden op je aandachtspunten. Ik kon altijd een praatje maken, hij hield op een hele prettige manier met mijn werk en zeker in aanloop naar het examen toe doet Martijn echt All-4-U om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen de weg op gaat. Hij gaat op een prettige manier om met verschillende soorten mensen en wanneer je zenuwachtig bent. Je bent een topper, bedankt voor de leerzame lessen 🙌🏼
Iza Remmerswaal Iza Remmerswaal heeft geschreven op 16 maart 2023 om 2:14 pm
Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijexamen!! Ben al weer de derde van mijn familie die haar rijexamen bij All 4 u haalt. Het waren altijd super gezellige en ook leerzame lessen. Ik heb geleerd om goed te kunnen rijden en kan nu met vertrouwen zelf de weg op. Ik zou All 4 u zeker aanraden!
Jesse van Dusseldorp Jesse van Dusseldorp heeft geschreven op 15 februari 2023 om 5:30 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen. De lessen waren altijd gezellig samen met Martijn. All-4-U is een fijne rijschool, goede 1 op 1 begeleiding en het is altijd gezellig tijdens de les. Bedankt Martijn voor alle leuke en leerzame rijlessen!
Mirthe Weis Mirthe Weis heeft geschreven op 9 februari 2023 om 2:52 pm
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs net als mijn zus. Dankjewel voor de leerzame en leuke rijlessen!!
Eline Eline heeft geschreven op 25 januari 2023 om 5:22 pm
Yeehh, in 1x geslaagd voor mijn Rijexamen. Het was altijd gezellig in de auto. Ik kreeg van Martijn goede instructies wanneer dit nodig was en ik kreeg goede begeleiding van hem tijdens mijn rijlessen met een mooi resultaat. Bedankt voor alle hulp Martijn!
Kaithlin Van Gelder Kaithlin Van Gelder heeft geschreven op 16 januari 2023 om 2:08 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij all 4 u🥳 We hebben aardig wat uren met elkaar besteed. Ik wil je bedanken voor alles en je geduld die je met mij gehad hebt de afgelopen jaren en de leuke gesprekken.
Omar Karimi Omar Karimi heeft geschreven op 15 december 2022 om 1:51 pm
In 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij Martijn. Martijn heeft mij tijdens het gehele traject ontzettend veel geholpen en mij op het juiste pad gezet wanneer ik terugviel. Hij weet als geen ander wat belangrijk is om te weten, werkt altijd gestructureerd en leert jou precies wat het CBR wilt zien. Voor mij was dit een leuke ervaring en ik zou All-4-u zeker aanraden als je opzoek bent naar een rijschool waar je veel zal gaan leren.
Thijs Duijnisveld Thijs Duijnisveld heeft geschreven op 10 december 2022 om 3:48 pm
Ik heb een aantal dagen geleden mijn rijbewijs in 1x gehaald bij All 4 U. Tijdens de rijlessen was er altijd een goede en gezellige sfeer. De rijlessen waren altijd professioneel, leerzaam en motiverend. Martijn Hofstede is geduldig en direct waar het nodig is in het geven van verbeterpunten en instructies. Ook met een drukke planning zoals werk, sport en hobby’s kan je terecht bij Martijn. Martijn was altijd flexibel in het plannen van de lessen en in het halen en brengen. Ik raad de Rijopleiding van All 4 U zeker aan! Mijn jongere zusje van 17 is vorige week begonnen met haar eerste rijles bij All 4 U. Bedankt Martijn!!!
Maarten Verhees Maarten Verhees heeft geschreven op 1 december 2022 om 5:11 pm
Vandaag heb ik net zoals mijn zus mijn rijbewijs gehaald bij Martijn Hofstede. Ondanks dat ik een wat moeilijkere leerling was bleef Martijn altijd erg geduldig. Dankzij zijn goede gestructureerde rijlessen ben ik vandaag geslaagd en kan ik vol vertrouwen de weg op!
Caroline Rosenzweig Caroline Rosenzweig heeft geschreven op 24 november 2022 om 7:31 pm
Martijn Hofstede was a great driving instructor for me! He taught my lessons in English, gave clear explanations and always had a good attitude. I became a more confident and capable driver with his help, and I passed my exam the first time! If you are looking for a teacher to bring your driving to a high level, he's your guy!
Lars Valk Lars Valk heeft geschreven op 23 november 2022 om 7:15 pm
Martijn Hofstede is een gezellige, motiverende en deskundige rijinstructeur. Hij geeft aan wat goed gaat en waar verbetering nodig is. Daar gaat hij dan samen met jou mee aan de slag. Ik ben zeer tevreden over de lessen van Martijn en ben in één keer geslaagd.
Casper Arkesteijn Casper Arkesteijn heeft geschreven op 7 november 2022 om 12:09 pm
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. In de rijlessen was het altijd gezellig en Martijn wist mij goed scherp te houden. Ik zou all-4-u zeker aan iedereen aanraden
Roxanne van den Berg Roxanne van den Berg heeft geschreven op 20 oktober 2022 om 2:37 pm
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Martijn! De rijlessen waren altijd heel duidelijk en de sfeer is goed. Bedankt voor alles en ik zou all-4-u zeker aan iedereen aanraden!
Lars Demper Lars Demper heeft geschreven op 20 oktober 2022 om 10:28 am
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Met Martijn in de auto zijn de lessen altijd gezellig, leerzaam en gestructureerd. Martijn is tijdens de rijlessen duidelijk en vooral rechtvaardig. Hierdoor blijf je altijd scherp en leer je elke les weer opnieuw. Super bedankt Martijn!
Noah Maat Noah Maat heeft geschreven op 7 oktober 2022 om 3:14 pm
Ik heb vandaag me autorijbewijs in 1x gehaald!! Dankzij de goede instructies van Martijn die me elke les weer scherp moest houden. Martijn is direct en weet precies wat die doet. Bedankt voor alles!
Twan van Adrichem Twan van Adrichem heeft geschreven op 5 oktober 2022 om 4:35 pm
Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij de goede en gestructureerde rijlessen van Martijn. Hij is direct maar daardoor wel duidelijk en hij geeft aan wat je goed doet en wat nog beter kan. Ik vond het altijd gezellig in de auto en hij is altijd goed bereikbaar. Ook houdt hij je altijd scherp en geeft duidelijke uitleg met ondersteuning van het RIS boekje. Heel erg bedankt voor alles.
Philip Philip heeft geschreven op 3 september 2022 om 1:36 pm
Ik ben bij Martijn in 1 keer geslaagd dankzij de structurele manier van leren. Martijn doet echt alles om je compleet voorbereid het examen in te sturen, hij had ook op tijd mijn examen ingepland vlak voor mijn verhuis datum en extra lessen ingepland om mij goed voor te bereiden. Hij geeft je de nodige informatie direct maar is tegelijkertijd ook geduldig.