0650658320
info@all-4-u.nl

Reviews

In 2020 was de slagingspercentage 74% en in 2021 zelfs een slagingspercentage van 86% bij All-4-u.
Daar zijn wij natuurlijk trots op! Maar we vinden het ook belangrijk wat de leerlingen van onze rijschool vinden.

Op deze pagina vindt u alle reviews van onze rijschool. Volg ons ook op social media!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.103 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
312 berichten.
Kevin Kevin schreef op 30 november 2023 om 2:10 pm
Vandaag in 1x geslaagd!! Ik vond rijden ontzettend eng in het begin, hierdoor kwam ik ook pas wat later op gang dan gemiddeld. Maar dankzij Martijn van All-4-you heb ik het in 1x gehaald op mijn tempo. Heel erg bedankt voor al de hulp en al het geduld heel veel succes met alles Kevin
Janne van Zaale Janne van Zaale schreef op 28 november 2023 om 12:38 pm
Na eerdere rijlessen elders heb ik bij Martijn pas echt leren rijden. Heel erg bedankt!
Thomas Engelhard Thomas Engelhard schreef op 24 oktober 2023 om 12:13 pm
Vandaag in 1x geslaagd! Goede en duidelijke uitleg. De begeleiding van Martijn was top, altijd gezellig en gaf goede instructies waar nodig. Erg bedankt voor de goede lessen!
Thom Thom schreef op 9 oktober 2023 om 5:30 pm
In één keer geslaagd!!!
Mees Mees schreef op 2 oktober 2023 om 9:43 am
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt voor de leuke en fijne lessen!
dante Veen dante Veen schreef op 21 september 2023 om 6:34 pm
in 1x geslaagd voor me auto rijbewijs. Bedankt voor de goede lessen
Quinty Damsteeg Quinty Damsteeg schreef op 15 september 2023 om 11:06 am
Vandaag geslaagd voor me rijbewijs! Super blij mee. Altijd super goede lessen en goede uitleg en hulp, ook niet gehaast met examen inplannen. Bedankt voor de lessen!
Emma Hansen Emma Hansen schreef op 12 september 2023 om 1:24 pm
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Zonder hulp van Martijn was het me niet gelukt! Martijn is een instructeur die geduldig is en tijd voor je neemt. Ik zou All 4 You bij iedereen aanraden!
Quinten Maat Quinten Maat schreef op 15 mei 2023 om 6:54 pm
Vandaag geslaagd voor mijn examen. De beste reden die ik hiervoor kan geven is dat Martijn een topper is die goede uitleg geeft. Martijn is voor de rest een vriendelijke, wanneer nodig strenge instructeur en heeft mij veel geholpen. Ik zou het iedereen aanraden om bij Martijn te rijden en zo gemakkelijk je rijbewijs te halen. Dankjewel voor alles Martijn.
Sten van der geest Sten van der geest schreef op 28 maart 2023 om 12:04 pm
Ook ik ben in 1x geslaagd! Martijn is erg vriendelijk waarmee je goed kan lachen, maar ook streng is wanneer dat nodig is. Ik zal het iedereen aanraden, die op een goede manier wilt leren autorijden. Nogmaals bedankt Martijn!
Dylan van der Arend Dylan van der Arend schreef op 22 maart 2023 om 11:19 am
Ik ben in 1x keer geslaagd net als mijn zus😉. Met Martijn kon ik altijd goed praten en heeft me alles goed uitgelegd. Bedankt voor je hulp Martijn!!
T’yana T’yana schreef op 16 maart 2023 om 7:37 pm
De vele goede reviews over Martijn zijn meer dan verdiend! Ook ik ben vandaag in 1x geslaagd! 🎉 ik heb er wat langer over gedaan (mede door covid en door het feit dat ik in drukte in de stress schiet), maar Martijn blijft geduldig. Hij is rechtvaardig en weet je goed scherp te houden op je aandachtspunten. Ik kon altijd een praatje maken, hij hield op een hele prettige manier met mijn werk en zeker in aanloop naar het examen toe doet Martijn echt All-4-U om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen de weg op gaat. Hij gaat op een prettige manier om met verschillende soorten mensen en wanneer je zenuwachtig bent. Je bent een topper, bedankt voor de leerzame lessen 🙌🏼
Iza Remmerswaal Iza Remmerswaal schreef op 16 maart 2023 om 2:14 pm
Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijexamen!! Ben al weer de derde van mijn familie die haar rijexamen bij All 4 u haalt. Het waren altijd super gezellige en ook leerzame lessen. Ik heb geleerd om goed te kunnen rijden en kan nu met vertrouwen zelf de weg op. Ik zou All 4 u zeker aanraden!
Jesse van Dusseldorp Jesse van Dusseldorp schreef op 15 februari 2023 om 5:30 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen. De lessen waren altijd gezellig samen met Martijn. All-4-U is een fijne rijschool, goede 1 op 1 begeleiding en het is altijd gezellig tijdens de les. Bedankt Martijn voor alle leuke en leerzame rijlessen!
Mirthe Weis Mirthe Weis schreef op 9 februari 2023 om 2:52 pm
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs net als mijn zus. Dankjewel voor de leerzame en leuke rijlessen!!
Eline Eline schreef op 25 januari 2023 om 5:22 pm
Yeehh, in 1x geslaagd voor mijn Rijexamen. Het was altijd gezellig in de auto. Ik kreeg van Martijn goede instructies wanneer dit nodig was en ik kreeg goede begeleiding van hem tijdens mijn rijlessen met een mooi resultaat. Bedankt voor alle hulp Martijn!
Kaithlin Van Gelder Kaithlin Van Gelder schreef op 16 januari 2023 om 2:08 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij all 4 u🥳 We hebben aardig wat uren met elkaar besteed. Ik wil je bedanken voor alles en je geduld die je met mij gehad hebt de afgelopen jaren en de leuke gesprekken.
Omar Karimi Omar Karimi schreef op 15 december 2022 om 1:51 pm
In 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij Martijn. Martijn heeft mij tijdens het gehele traject ontzettend veel geholpen en mij op het juiste pad gezet wanneer ik terugviel. Hij weet als geen ander wat belangrijk is om te weten, werkt altijd gestructureerd en leert jou precies wat het CBR wilt zien. Voor mij was dit een leuke ervaring en ik zou All-4-u zeker aanraden als je opzoek bent naar een rijschool waar je veel zal gaan leren.
Thijs Duijnisveld Thijs Duijnisveld schreef op 10 december 2022 om 3:48 pm
Ik heb een aantal dagen geleden mijn rijbewijs in 1x gehaald bij All 4 U. Tijdens de rijlessen was er altijd een goede en gezellige sfeer. De rijlessen waren altijd professioneel, leerzaam en motiverend. Martijn Hofstede is geduldig en direct waar het nodig is in het geven van verbeterpunten en instructies. Ook met een drukke planning zoals werk, sport en hobby’s kan je terecht bij Martijn. Martijn was altijd flexibel in het plannen van de lessen en in het halen en brengen. Ik raad de Rijopleiding van All 4 U zeker aan! Mijn jongere zusje van 17 is vorige week begonnen met haar eerste rijles bij All 4 U. Bedankt Martijn!!!
Maarten Verhees Maarten Verhees schreef op 1 december 2022 om 5:11 pm
Vandaag heb ik net zoals mijn zus mijn rijbewijs gehaald bij Martijn Hofstede. Ondanks dat ik een wat moeilijkere leerling was bleef Martijn altijd erg geduldig. Dankzij zijn goede gestructureerde rijlessen ben ik vandaag geslaagd en kan ik vol vertrouwen de weg op!