Telefoonnummer: 015-3614190

E-mail: info@all-4-u.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.15.20 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
193 berichten.
Marzia Marzia schreef op 15 oktober 2018 om 1:51 pm:
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Martijn!! Bedankt Martijn voor de altijd gezellige en leerzame rijlessen! Het zal even wennen zijn om zonder jou de weg op te gaan, maar ik zal ‘op tijd klaar zijn’ en ‘ plan maken, plan maken’ niet vergeten 🙂 De rijschool is zeker een aanrader en Martijn zorgt er tijdens de lessen niet alleen voor dat je klaargestoomd wordt voor je examen maar dat je echt leert rijden! Nogmaals bedankt!
Henny Henny schreef op 17 september 2018 om 7:51 pm:
Hoi, als 61 jarige toch mijn rijbewijs gehaald bij Dennis. Heeft mij zelfvertrouwen gegeven tijdens al die lessen, veel gelachen en soms van de spanning zitten huilen, Dennis ik ga je missen en zal je best nog wel eens een app-je sturen. Ik kan Dennis bij iedereen aanbevelen.
Roy Roy schreef op 3 september 2018 om 7:55 pm:
In 1 x geslaagd. Dennis, topper, bedankt voor de goede lessen. Ik heb echt goed en zelfverzekerd leren rijden door jou! Ik kreeg zelfs van de examinator een compliment over mijn rijstijl. Mijn vrienden hebben jou aanbevolen en ik ga dat ook weer aan anderen doen.
Siebrich Siebrich schreef op 26 augustus 2018 om 9:45 pm:
Ik wist helemaal niks van autorijden toen ik mijn eerste rijles bij Martijn begon en kon me bijna niet voorstellen dat ik ooit zelfstandig auto zou rijden. Ik heb veel rijlessen nodig gehad, maar wat ben ik ontzettend blij dat ik m’n rijbewijs heb gehaald en nu met een vertrouwd gevoel in de auto zit. Martijn, heel erg bedankt voor alle ondersteuning, geduld en gezelligheid.
Roos Roos schreef op 23 augustus 2018 om 8:28 pm:
Afgelopen maand ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! En dat komt door alle leerzame lessen die ik gehad heb en vooral omdat Dennis veel tijd in de lessen heeft gestoken en mij daardoor een erg zelfverzekerd gevoel gaf in de auto! Heel erg bedankt voor alles!
Madelief Madelief schreef op 11 augustus 2018 om 9:34 am:
Gister ben ik geslaagd! En hoe! Door mijn vele rijlessen met Dennis rij ik nu super zelfverzekerd en oplettend 😉 Erg bedankt voor de leerzame lessen en de fijne uren in de auto! Heb het super ervaren en waren nooit problemen! Bedankt Dennis!!
Kirstin Kirstin schreef op 4 augustus 2018 om 11:35 am:
Deze week ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Martijn bedankt voor je geduld en goede rijopleiding! Echt een aanrader en een vakman!
Astrid Astrid schreef op 27 juli 2018 om 12:34 pm:
Beste Martijn Hofstede heel erg bedankt voor je vertrouwen in mij. Eindelijke heb ik me rijbewijs na al die lessen maar was zeker de moeite waard. We houden contact en iedereen waar ik van hoor dat ze rijles willen zal ik zeker jou aan bevelen nogmaals djw😀😀 Gr Astrid
Lucas Lucas schreef op 19 juli 2018 om 4:37 pm:
Beste Martijn, vandaag in 1 keer geslaagd. Bedankt voor de leuke en goede lessen. Top opleiding gehad dankjewel daarvoor. Gr lucas.
Eline Eline schreef op 28 juni 2018 om 2:52 pm:
Beste Martijn, allereerst super bedankt voor alles!! Vandaag (eindelijk) mijn rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt voor de goede rijlessen, de gezellige gesprekken en de nodige grappen! Ik ging altijd met plezier de auto in omdat ik wist dat er altijd wel gelachen ging worden, ondanks de (stomme) fouten die af en toe gemaakt werden. Het was een lang proces, waar vandaag een mooi einde aan is gekomen. Martijn, bedankt!
Jara Jara schreef op 26 juni 2018 om 4:52 pm:
Beste Martijn, Het was elke week weer een feestje om bij je in de auto te stappen!! Naast de gezellige gesprekken en de leuke grapjes, heb je me veel geleerd en heb je me op een fijne manier door mijn rijopleiding weten te coachen. Ik was niet de makkelijkste leerling, maar door je engelengeduld, je vriendelijkheid en je realistische aanpak bleef ik vertrouwen in mezelf hebben. Je bent echt ‘de master’ van het autorijden en door jouw eindeloze vertrouwen en coaching heb ik ook EINDELIJK mijn rijbewijs kunnen halen! Bedankt voor alles Martijn! 😊 Jara
milo milo schreef op 12 juni 2018 om 2:21 pm:
net ook in 1 keer geslaagd! echt super fijne coaching en heel relaxt leren rijden.
Derek Derek schreef op 12 juni 2018 om 10:59 am:
Net in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk. Martijn, hartstikke bedankt voor de lessen. Erg tevreden met je manier van les geven. Goeie coaching en gewoon een leuke manier van rijden. Ik heb veel geleerd. Thanks voor alles!!
Antonia Antonia schreef op 7 juni 2018 om 8:01 pm:
Ik ben zo blij dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald! Bedankt Dennis voor al je geduld en steun. Fijn dat we de opleiding op mijn tempo konden doen.
Veerle Veerle schreef op 7 mei 2018 om 6:40 pm:
In januari heb ik mijn rijbewijs gehaald. Tijdens de lessen heb ik Paul als volgt ervaren: - positief, maar ook realistisch - geduldig - altijd in voor een goed gesprek - iemand die eerlijkheid op prijs stelt - iemand die niet alleen waarde hecht aan goede technische besturing van de auto, maar ook aan sociaal rijgedrag en een zelfverzekerde rijstijl Dit alles heeft absoluut bijgedragen aan het in één keer halen van mijn rijbewijs! Nogmaals super bedankt hiervoor Paul!
Nashma Arrendell Nashma Arrendell schreef op 13 april 2018 om 5:43 pm:
Beste Martijn, Jij had het zeker niet meer vol gehouden, maar het is je toch gelukt! Ik heb in 1x mijn rijbewijs bij je gehaald! Wij zijn met elkaar een traject ingegaan, wat in het begin kort had moeten duren. Zo wat een zeer duur traject was het ook heh!! Hahah :), maar voelde goed vanaf de tweede week. Je hebt mijn goede en slechte kanten meegemaakt, en dus ook mijn verdrietige kanten. Je bleef me aanmoedigen, en herhalen iedere stap voor. Het gaat nooit meer weg uit mijn gedachten. Je kan bijna zeggen wat een koppige, hard horend vrouw is dat zeg, Ze geeft me wel gelijk, maar doet niet wat ik zeg :). Toch heb je het volgehouden met me! DANK !! We hebben het continu over eten, sport alles en nog wat en niet te vergeten de mogelijke vakanties "Curacao" alsof jij een van mijn vrienden was. In mijn dromen hoor ik je maar roepen: Binnen! Buiten! Schouder! Scherp blijven! Geen gekke dingen doen ja, geen onweer noch buien vandaag, wij moeten zon licht hebben gedurende de hele rit.. In het begin dacht ik " shit " ik heb hem nu heel erg gek gemaakt door niet de goede handelingen voort te brengen. Maar toch hebben wij wel een bijzondere band opgebouwd, ik was waarschijnlijk niet een van je standaardklanten. Maar goed! Mijn compliment!! Je bent een skillsman met best veel geduld, elke keer weer! Petje af. Hoop je gauw weer te zien als je je gebak komt ophalen! ALL-4-U rijopleiding; Martijn Hofstede is the man to go to, No Doubt!!! Groet, Nashma
Maryam Maryam schreef op 8 april 2018 om 8:05 am:
Heel erg bedankt Martijn, jij leert mij echt autorijden. Niet alleen om het examen te halen, maar om veilig en goed te rijden daarna. bedankt voor de lessen en je geduld. Topper!
Lorenzo Lorenzo schreef op 5 april 2018 om 1:53 pm:
Beste Martijn, Je had het misschien niet voor mogelijk gehouden maar het is je toch gelukt! Ik heb in 1x m'n rijbewijs bij je gehaald! We zijn met elkaar een lang traject ingegaan, en bij jou in de auto stappen voelde als een wekelijks kopje koffie doen met je oom of buurman (wel een heel duur kopje koffie dan). We hebben kort met elkaar op een festival gestaan, ik heb je nieuwe huis gezien, we hebben ijsjes en hotdogs gegeten bij Ikea en oh ja, we hebben ook nog veel gereden! We konden het heel goed met elkaar eens zijn, maar mijn koppigheid zorgde er ook eens voor dat we het niet altijd met elkaar eens waren. Toch heb je het maar volgehouden met me! We hebben eindeloos gepraat over eten, politiek, het laatste nieuws en mogelijke vakanties. En daarnaast bleef je maar roepen: Binnen! Buiten! Schouder! Scherp blijven! Niet dat lakse! We hebben over de tijd toch wel een beetje een bijzondere band opgebouwd, ik was waarschijnlijk niet een van je standaardklanten. Maar goed, ik doe graag dingen anders, soms ook in mijn rijstijl haha! Desalniettemin heb je van een moeilijk project een geslaagd verhaal gemaakt, en dat is een hoop complimenten waard! Je bent een vakman met een hele hoop geduld, elke keer weer! Ik dank je voor je energie en ik hoop je in Juni weer te zien op Taste! Tot die tijd veel succes en als iemand een rijschool in Den Haag nodig heeft; Martijn is je man! Groet, Lorenzo
Tim Kasanmoeseni Tim Kasanmoeseni schreef op 3 april 2018 om 12:28 pm:
Speciaal bedankje aan Dennis! Was zeer geduldig met mij en heeft mij altijd voorzien van positieve feedback. Een erg fijne manier van leren, waardoor ik ook in één keer heb kunnen slagen. Bedankt Dennis en All-4-U!
Frank Frank schreef op 24 maart 2018 om 4:11 pm:
Geweldig les gehad van Martijn! Door zijn lessen rijd ik, direct na het slagen, zonder problemen in verschillende auto's. Rustig blijven, gestructureerd kijken, vooraf een plan hebben, het zit er allemaal goed in en daar kan ik iedere rit op vertrouwen.