0650658320
info@all-4-u.nl

Reviews

In 2020 was de slagingspercentage 74% en in 2021 zelfs een slagingspercentage van 86% bij All-4-u.
Daar zijn wij natuurlijk trots op! Maar we vinden het ook belangrijk wat de leerlingen van onze rijschool vinden.

Op deze pagina vindt u alle reviews van onze rijschool. Volg ons ook op social media!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.78.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
282 berichten.
Sehra Sehra heeft geschreven op 23 juni 2022 om 6:02 pm
Dankzij Martijn in 1x mijn rijbewijs behaald. Door zijn vertrouwen, gestructureerde lesmethode en de gezellige lessen. Nadat mijn zus 3 jaar geleden haar rijbewijs haalde bij Martijn en ik nu ook is hij eindelijk van de zusjes Niamat af. Nee joh ik ga de gezellige gesprekken in de auto wel missen hoor. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!!
Anne-Kee Doing Anne-Kee Doing heeft geschreven op 7 juni 2022 om 10:17 am
Met de gestructureerde lessen van Martijn afgelopen week in 1x m'n rijbewijs gehaald. De RIS methode werkte voor mij erg fijn, iedere les wist ik wat ik kon verwachten en kon ik me voorbereiden op wat we zouden behandelen. Heel erg bedankt!
Tessa van der Wilk Tessa van der Wilk heeft geschreven op 27 mei 2022 om 9:44 am
Eergisteren in 1x geslaagd voor het praktijkexamen. Goede lessen gehad van Martijn die af en toe wat streng kan zijn maar zeker weet wat hij doet en je daardoor wel scherp houdt. Bedankt voor je geduld en de goede lessen! Zou all-4-u zeker aanraden door het hoge niveau waarop je wordt opgeleid.
Noa Beckers Noa Beckers heeft geschreven op 11 februari 2022 om 3:00 pm
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Martijn! Hij geeft duidelijke uitleg en zorgt ervoor dat je scherp blijft. Een hele fijne rijschool en zeker aan te raden! Heel erg bedankt Martijn voor alles!
Bobby Simonis Bobby Simonis heeft geschreven op 10 februari 2022 om 12:56 pm
Vandaag in 1 x mijn rijbewijs gehaald bij Martijn!! Zijn lessen waren altijd goed uitgelegd en gezellig. Martijn is een goede instructeur ging met plezier autorijden. Bedankt!!!
Amy Zeijdel Amy Zeijdel heeft geschreven op 2 februari 2022 om 11:46 am
Hele fijne rijlessen gehad bij Martijn! Met resultaat in 1x geslaagd. Martijn geeft uitgebreide informatie en aanwijzingen. Hij houd je scherp en de lessen zijn ook nog gezellig. Ik zou all-4-u aan iedereen aanbevelen! Martijn super bedankt voor alles!
Carlos Carlos heeft geschreven op 15 januari 2022 om 4:42 pm
Gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Martijn. De lessen waren altijd zeer leerzaam en gezellig. Martijn geeft goede informatie en houd je altijd scherp. Ik zou deze rijschool zeer zeker aanbevelen!
Nikki Sommer Nikki Sommer heeft geschreven op 15 januari 2022 om 9:14 am
Super rijschool! In 1x mijn tussentijdse toets en vandaag ook in 1x mijn examen gehaald net zoals mijn broer! Alles met dank aan Martijn Hofstede. Martijn dankjewel voor de goede en eerlijke rijlessen ik ging er altijd met veel plezier naartoe!! Ik zal deze rijschool aan iedereen aanraden!
Jennifer Jennifer heeft geschreven op 10 januari 2022 om 7:21 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald (2x). Het waren hele gezellige en leerzame rijlessen. Je hebt altijd geduld met me gehad! Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen!! Zeker aanbevolen, bedankt Martijn!
Dylano Dylano heeft geschreven op 6 januari 2022 om 3:11 pm
Vandaag in 1x keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de leuke maar toch serieuze lessen bij Martijn. Weet goed hoe hij met iedereen om moet gaan. Zeker aanbevolen! Bedankt Martijn!
Diane Diane heeft geschreven op 18 december 2021 om 11:21 pm
Gister in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Martijn. Gezellige en vooral leerzame rijlessen gehad. Ik kom (hopelijk ;-)) niet meer terug, maar zou Martijn zeker aanraden aan andere mensen! Bedankt.
Nicky Nicky heeft geschreven op 13 december 2021 om 3:04 pm
Vandaag in 1 x geslaagd bij de beste All 4 U bij Martijn. De lessen waren altijd heel leerzaam maar ook gezellig. Heel veel ervaringen opgedaan heel erg bedankt Martijn!
Britt Britt heeft geschreven op 6 december 2021 om 12:03 pm
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen van waren top en leerzaam. Martijn, bedankt voor alles!!
Jasper Jasper heeft geschreven op 2 december 2021 om 7:32 pm
Nadat mijn broer in een keer was geslaagd was de keuze makkelijk gemaakt om bij all-4-u rijlessen te nemen. Wederom ben ik vandaag voor het eerst geslaagd. Top lessen, bedankt Martijn!
Anna Anna heeft geschreven op 9 november 2021 om 8:39 pm
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Super blij mee, dankjewel Martijn!
Yara Yara heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 2:35 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, super blij mee! De lessen met Martijn waren gezellig en leerzaam tegelijk, streng wanneer het nodig is maar altijd in voor een lolletje. Bedankt Martijn!
Noëmi Noëmi heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 2:10 pm
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Het waren leerzame lessen dat zich uitte in een succes uiteindelijk. Fijn dat Martijn zo veel geduld had.
Bart Zegeling Bart Zegeling heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 8:57 pm
Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij Martijn! Martijn is een gezellige maar zeker een hele goeie rij instructeur, ik ben blij dat ik bij hem heb gelest! Hij houdt je scherp bij het rijden en geeft goeie informatie over het rijden! Bedankt!
Lennard Lennard heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 2:50 pm
Afgelopen vrijdag ben ik net als mijn oudere broer netjes in 1 keer geslaagd, met grote complimenten van de examinator! Met Martij kan je altijd even een praatje maken maar als het moet is hij serieus en duidelijk in wat er goed en fout gaat. Ik zou hem dus zeker aanraden!
Lucas Lucas heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 11:11 pm
Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald. Martijn is een hele goeie instructeur. Ik was niet een van de makkelijkste, maar Martijn is erg geduldig en heeft veel vertrouwen in je. Naast de goeie lessen is het ook erg gezellig. Zeker een aanrader!