0650658320
info@all-4-u.nl

Reviews

In 2020 was de slagingspercentage 74% en in 2021 zelfs een slagingspercentage van 86% bij All-4-u.
Daar zijn wij natuurlijk trots op! Maar we vinden het ook belangrijk wat de leerlingen van onze rijschool vinden.

Op deze pagina vindt u alle reviews van onze rijschool. Volg ons ook op social media!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.136.189 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
293 berichten.
Maarten Verhees Maarten Verhees heeft geschreven op 1 december 2022 om 5:11 pm
Vandaag heb ik net zoals mijn zus mijn rijbewijs gehaald bij Martijn Hofstede. Ondanks dat ik een wat moeilijkere leerling was bleef Martijn altijd erg geduldig. Dankzij zijn goede gestructureerde rijlessen ben ik vandaag geslaagd en kan ik vol vertrouwen de weg op!
Caroline Rosenzweig Caroline Rosenzweig heeft geschreven op 24 november 2022 om 7:31 pm
Martijn Hofstede was a great driving instructor for me! He taught my lessons in English, gave clear explanations and always had a good attitude. I became a more confident and capable driver with his help, and I passed my exam the first time! If you are looking for a teacher to bring your driving to a high level, he's your guy!
Lars Valk Lars Valk heeft geschreven op 23 november 2022 om 7:15 pm
Martijn Hofstede is een gezellige, motiverende en deskundige rijinstructeur. Hij geeft aan wat goed gaat en waar verbetering nodig is. Daar gaat hij dan samen met jou mee aan de slag. Ik ben zeer tevreden over de lessen van Martijn en ben in één keer geslaagd.
Casper Arkesteijn Casper Arkesteijn heeft geschreven op 7 november 2022 om 12:09 pm
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. In de rijlessen was het altijd gezellig en Martijn wist mij goed scherp te houden. Ik zou all-4-u zeker aan iedereen aanraden
Roxanne van den Berg Roxanne van den Berg heeft geschreven op 20 oktober 2022 om 2:37 pm
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Martijn! De rijlessen waren altijd heel duidelijk en de sfeer is goed. Bedankt voor alles en ik zou all-4-u zeker aan iedereen aanraden!
Lars Demper Lars Demper heeft geschreven op 20 oktober 2022 om 10:28 am
Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Met Martijn in de auto zijn de lessen altijd gezellig, leerzaam en gestructureerd. Martijn is tijdens de rijlessen duidelijk en vooral rechtvaardig. Hierdoor blijf je altijd scherp en leer je elke les weer opnieuw. Super bedankt Martijn!
Noah Maat Noah Maat heeft geschreven op 7 oktober 2022 om 3:14 pm
Ik heb vandaag me autorijbewijs in 1x gehaald!! Dankzij de goede instructies van Martijn die me elke les weer scherp moest houden. Martijn is direct en weet precies wat die doet. Bedankt voor alles!
Twan van Adrichem Twan van Adrichem heeft geschreven op 5 oktober 2022 om 4:35 pm
Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij de goede en gestructureerde rijlessen van Martijn. Hij is direct maar daardoor wel duidelijk en hij geeft aan wat je goed doet en wat nog beter kan. Ik vond het altijd gezellig in de auto en hij is altijd goed bereikbaar. Ook houdt hij je altijd scherp en geeft duidelijke uitleg met ondersteuning van het RIS boekje. Heel erg bedankt voor alles.
Philip Philip heeft geschreven op 3 september 2022 om 1:36 pm
Ik ben bij Martijn in 1 keer geslaagd dankzij de structurele manier van leren. Martijn doet echt alles om je compleet voorbereid het examen in te sturen, hij had ook op tijd mijn examen ingepland vlak voor mijn verhuis datum en extra lessen ingepland om mij goed voor te bereiden. Hij geeft je de nodige informatie direct maar is tegelijkertijd ook geduldig.
Marel Marel heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 3:14 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1x net zoals mijn broer bij Martijn! Ik heb hele fijne en gezellige lessen gehad. Martijn houdt van preciesheid en is gelukkig erg direct. Bedankt voor het geduldig zijn met me en ik ga de gezelligheid missen!
Annelie Annelie heeft geschreven op 22 juli 2022 om 4:45 pm
Dinsdag in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Een hele fijne Rijopleiding In Stappen gehad bij Martijn. Duidelijke gestructureerde lessen en met behulp van het boekje en de leskaarten weet je waar je staat. Fijn om de theorie te kunnen lezen en Martijn blijft met geduld de theorie herhalen totdat het in de praktijk goed gaat. Super bedankt!
Sehra Sehra heeft geschreven op 23 juni 2022 om 6:02 pm
Dankzij Martijn in 1x mijn rijbewijs behaald. Door zijn vertrouwen, gestructureerde lesmethode en de gezellige lessen. Nadat mijn zus 3 jaar geleden haar rijbewijs haalde bij Martijn en ik nu ook is hij eindelijk van de zusjes Niamat af. Nee joh ik ga de gezellige gesprekken in de auto wel missen hoor. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!!
Anne-Kee Doing Anne-Kee Doing heeft geschreven op 7 juni 2022 om 10:17 am
Met de gestructureerde lessen van Martijn afgelopen week in 1x m'n rijbewijs gehaald. De RIS methode werkte voor mij erg fijn, iedere les wist ik wat ik kon verwachten en kon ik me voorbereiden op wat we zouden behandelen. Heel erg bedankt!
Tessa van der Wilk Tessa van der Wilk heeft geschreven op 27 mei 2022 om 9:44 am
Eergisteren in 1x geslaagd voor het praktijkexamen. Goede lessen gehad van Martijn die af en toe wat streng kan zijn maar zeker weet wat hij doet en je daardoor wel scherp houdt. Bedankt voor je geduld en de goede lessen! Zou all-4-u zeker aanraden door het hoge niveau waarop je wordt opgeleid.
Noa Beckers Noa Beckers heeft geschreven op 11 februari 2022 om 3:00 pm
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Martijn! Hij geeft duidelijke uitleg en zorgt ervoor dat je scherp blijft. Een hele fijne rijschool en zeker aan te raden! Heel erg bedankt Martijn voor alles!
Bobby Simonis Bobby Simonis heeft geschreven op 10 februari 2022 om 12:56 pm
Vandaag in 1 x mijn rijbewijs gehaald bij Martijn!! Zijn lessen waren altijd goed uitgelegd en gezellig. Martijn is een goede instructeur ging met plezier autorijden. Bedankt!!!
Amy Zeijdel Amy Zeijdel heeft geschreven op 2 februari 2022 om 11:46 am
Hele fijne rijlessen gehad bij Martijn! Met resultaat in 1x geslaagd. Martijn geeft uitgebreide informatie en aanwijzingen. Hij houd je scherp en de lessen zijn ook nog gezellig. Ik zou all-4-u aan iedereen aanbevelen! Martijn super bedankt voor alles!
Carlos Carlos heeft geschreven op 15 januari 2022 om 4:42 pm
Gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Martijn. De lessen waren altijd zeer leerzaam en gezellig. Martijn geeft goede informatie en houd je altijd scherp. Ik zou deze rijschool zeer zeker aanbevelen!
Nikki Sommer Nikki Sommer heeft geschreven op 15 januari 2022 om 9:14 am
Super rijschool! In 1x mijn tussentijdse toets en vandaag ook in 1x mijn examen gehaald net zoals mijn broer! Alles met dank aan Martijn Hofstede. Martijn dankjewel voor de goede en eerlijke rijlessen ik ging er altijd met veel plezier naartoe!! Ik zal deze rijschool aan iedereen aanraden!
Jennifer Jennifer heeft geschreven op 10 januari 2022 om 7:21 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald (2x). Het waren hele gezellige en leerzame rijlessen. Je hebt altijd geduld met me gehad! Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen!! Zeker aanbevolen, bedankt Martijn!