0650658320
info@all-4-u.nl

Reviews

In 2020 was de slagingspercentage 74% en in 2021 zelfs een slagingspercentage van 86% bij All-4-u.
Daar zijn wij natuurlijk trots op! Maar we vinden het ook belangrijk wat de leerlingen van onze rijschool vinden.

Op deze pagina vindt u alle reviews van onze rijschool. Volg ons ook op social media!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.2.231 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
267 berichten.
Yara Yara heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 2:35 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, super blij mee! De lessen met Martijn waren gezellig en leerzaam tegelijk, streng wanneer het nodig is maar altijd in voor een lolletje. Bedankt Martijn!
Noëmi Noëmi heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 2:10 pm
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Het waren leerzame lessen dat zich uitte in een succes uiteindelijk. Fijn dat Martijn zo veel geduld had.
Bart Zegeling Bart Zegeling heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 8:57 pm
Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij Martijn! Martijn is een gezellige maar zeker een hele goeie rij instructeur, ik ben blij dat ik bij hem heb gelest! Hij houdt je scherp bij het rijden en geeft goeie informatie over het rijden! Bedankt!
Lennard Lennard heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 2:50 pm
Afgelopen vrijdag ben ik net als mijn oudere broer netjes in 1 keer geslaagd, met grote complimenten van de examinator! Met Martij kan je altijd even een praatje maken maar als het moet is hij serieus en duidelijk in wat er goed en fout gaat. Ik zou hem dus zeker aanraden!
Lucas Lucas heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 11:11 pm
Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald. Martijn is een hele goeie instructeur. Ik was niet een van de makkelijkste, maar Martijn is erg geduldig en heeft veel vertrouwen in je. Naast de goeie lessen is het ook erg gezellig. Zeker een aanrader!
Jonas Jonas heeft geschreven op 26 juli 2021 om 1:49 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1x met complimenten van de examinator. Martijn is een goeie duidelijke instructeur. Windt er geen doekjes omheen. Ik zou all 4 u zeker aanbevelen bij mijn vrienden. Naast serieus zijn is er ook altijd tijd voor een praatje. Heel erg bedankt Martijn!
Jeanette van Ree Jeanette van Ree heeft geschreven op 2 juli 2021 om 4:42 pm
Net als mijn dochter heb ook ik mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Martijn. Door zijn ervaren begeleiding heb ik veilig en verantwoord leren rijden en durf ik nu in vertrouwen de weg op. Ik ben blij dat ik voor de lessen bij Martijn heb gekozen. Zo kon ik altijd rekenen op eerlijke en professionele feedback. Niet altijd makkelijk maar wie kan doorzetten, gaat bij Martijn zeker het rijbewijs halen.
Justin Justin heeft geschreven op 1 juli 2021 om 10:22 pm
Met complimenten van de examinator in 1 keer geslaagd! Ik heb bij Martijn gezellige rijlessen gehad waarbij hij je elk moment scherp weet te houden. Bedankt!!
Bradley Bradley heeft geschreven op 24 juni 2021 om 12:22 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor me rijbewijs. Ik was niet makkelijk, maar Martijn heeft altijd vertrouwen gehouden. “Dijk van een rit” volgens de examinator. Bedankt Martijn voor alle lessen en je geduld! Je was altijd duidelijk en eerlijk, bedankt daarvoor!
Michael Michael heeft geschreven op 21 juni 2021 om 2:08 pm
De rijlessen waren fijn en je leert echt goed autorijden. Martijn is eerlijk tegen je en probeert je in 1 keer te laten slagen. Bedankt!
Danique Danique heeft geschreven op 15 juni 2021 om 7:35 pm
In 1 keer geslaagd bij Martijn, met complimenten van de examinator. Ik werd altijd met veel geduld begeleid. De lessen waren gestructureerd en ik heb op een hele fijne manier mijn rijopleiding doorlopen. Bedankt voor de lessen!!
Aine Aine heeft geschreven op 8 juni 2021 om 6:45 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Martijn is echt een topper die veel geduld heeft met je en ook zeker de humor van veel inziet. Ik was zeker niet altijd de handigste, maar Martijn bleef altijd geduldig en eerlijk. Buiten dat hij goede lessen geeft, heb ik het ook elke les naar mijn zin gehad. Martijn super bedankt!
Noah Noah heeft geschreven op 27 mei 2021 om 1:19 pm
Thanks Martijn voor alle lessen! Dankzij jouw leuke lessen en duidelijke uitleg, ben ik vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Altijd oprecht en straight to the point. Bedankt!!!
Chelsea Stemmerich Chelsea Stemmerich heeft geschreven op 4 mei 2021 om 12:18 pm
Mijn broer en ik hebben allebei in 1 x ons rijbewijs gehaald bij Martijn! Ik kreeg alleen maar complimenten na het afrijden van de examinator en dat komt door Martijns goede lessen!! Bedankt voor alle lessen Martijn 🙂
Maurits Maurits heeft geschreven op 22 april 2021 om 9:26 pm
Ondanks dat we wisten dat het een aardig projectje zou worden is het Martijn toch gelukt om me goed genoeg op te leiden om in een keer te slagen voor mijn rijbewijs, en de lessen waren nog gezellig ook! Martijn, bedankt!!
Marnix Marnix heeft geschreven op 11 april 2021 om 10:46 pm
Mijn zus en ik hebben allebei in een keer ons rijbewijs gehaald bij Martijn. Hartstikke blij met mijn rijbewijs en met de lessen van Martijn. Bedankt voor alle lessen Martijn!
Eline Eline heeft geschreven op 1 april 2021 om 10:14 pm
Mijn broer en ik hebben allebei ons rijexamen in 1x gehaald, dankzij Martijn. Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
Bibi Bibi heeft geschreven op 1 april 2021 om 11:19 am
Vandaag mijn rijbewijs gehaalt met dank aan Martijn top rijschool
Femke Femke heeft geschreven op 1 april 2021 om 11:12 am
Ik was zeker niet de makkelijkste leerling, maar Martijn was altijd geduldig en heeft mij echt geholpen om vertrouwen in mezelf te krijgen. De lessen waren leerzaam en ook altijd gezellig! Bedankt Martijn!
Sadeyah rosa Sadeyah rosa heeft geschreven op 22 maart 2021 om 10:49 am
Yesss! Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Martijn. Enorm bedankt voor de fijne lessen en de goede positieve sfeer iedere keer weer. U ben eerlijk en oprecht en dat waardeer ik enorm. U leert alle leerlingen niet goed te rijden maar om ze perfect te laten rijden. Mijn examinator gaf mij zelfs een compliment voor het fantastische rijgedrag, dit komt mede door jou Martijn! Nogmaals bedankt.