Telefoonnummer: 015-3614190

E-mail: info@all-4-u.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.166.152.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
173 berichten.
Julia Skupchenko Julia Skupchenko schreef op 18 maart 2018 om 8:44 am:
Great big thank you to Paul Bloom for helping me to get my driving license! Paul is an excellent teacher. Very patient, punctual, and flexible. He helped me to build both my technical driving skills and the confidence on the road. Most importantly he focused on teaching me to be a safe driver. Due to his wide experience, besides the core driving elements, he also gave me lots of helpful driving and parking tips that I wouldn't find in any book. And of course, it was great that he could teach me in English. I highly recommend him as instructor and his driving school!
Kushagra Kushagra schreef op 9 maart 2018 om 4:10 pm:
Mr. Paul Bloom is a wonderful instructor, and his experience shows in his teaching methods. Being an expat, driving in Netherlands was completely new to me, and frankly a bit scary initially. But Paul's patience, delivery of information and impeccable logic behind each and every decision made on the road helped me learn with ease. Today I passed my driving exam in the first attempt. Thank you Paul for all your efforts! I will have no hesitation in recommending All-4-U to friends and colleagues in future.
Wendy Wendy schreef op 27 februari 2018 om 1:56 pm:
Ik heb bij meerdere rijscholen rijlessen gehad, maar ik kon telkens maar niet slagen. Via een vriendin ben ik bij Paul terecht gekomen en daar ben ik erg dankbaar voor. Hij heeft mij heel veel geleerd en had ook veel geduld bij mij. De lessen waren zeer leerzaam en ik vond het altijd gezellig. Bedankt Paul voor de leuke tijd en het is me toch eindelijk gelukt! 🙂 De rijlessen bij All-4-U kan ik iedereen aanraden!
Cornelie Cornelie schreef op 16 februari 2018 om 10:55 am:
Dankzij Dennis ben ik (uiteindelijk) geslaagd, echt een hele goede en vooral ook aardige instructeur!! Dennis geeft helder uitleg en laat je nadenken over je rol als bestuurder in het verkeer. Ik ben heel blij en opgelucht dat ik ben geslaagd, was me niet gelukt zonder de positieve houding van Dennis en zijn geduld. Ik wil rijschool All-4-U aan iedereen aanraden!
Jacky Jacky schreef op 12 februari 2018 om 4:05 pm:
En de leuke lessen waren bij martijn, die er voor gezorgd heeft dat zelfs de examinator zei dat het een perfecte rit was.
Jacky Jacky schreef op 12 februari 2018 om 3:59 pm:
Jahooorrr. In 1x geslaagd, hartstikke leuke lessen gehad en veel geleerd. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!🚘🎉
Ginger Ginger schreef op 26 januari 2018 om 4:08 pm:
Zojuist geslaagd door een geweldige instructeur! Martijn, heel erg bedankt voor al je geduld en de fijne sfeer in de auto. Ik heb veel moeite gehad met het leren van autorijden en ik ben dan ook heel erg dankbaar dat je me er doorheen hebt gesleurd. Bedankt voor alles!
Feline Feline schreef op 11 januari 2018 om 3:45 pm:
Dankzij Dennis ben ik in één keer geslaagd, echt super bedankt! Heb er veel energie in moeten steken enhet was niet altijd even makkelijk voor me, maar dankzij het geduld en goede lesgeven van Dennis is het toch gelukt. Ik ben oprecht dankbaar dat ik nu op me gemak in een auto kan zitten, deze lessen zijn echt een aanrader voor iedereen!
Noor Noor schreef op 4 januari 2018 om 11:55 am:
Yes Geslaagd! Door een geweldige instructeur: Martijn! Onwijs veel geduld, tips en aanwijzingen, die mij enorm hebben geholpen. Ik was niet de makkelijkste maar door de goede hulp van Martijn geslaagd! Bedankt voor alle lessen!
Dana Dana schreef op 3 januari 2018 om 9:28 am:
Ja hoor, Zelfs Dana is geslaagd!! Na 2 keer falen bij de anwb heb ik op goed advies Dennis maar gemail. En hier zijn we dan geslaagd en wel. Ik wil Dennis graag bedanken voor zijn geduld met mij en ik wens iedereen veel succes. Xx Dana
Tim van Rijn Tim van Rijn schreef op 2 januari 2018 om 3:30 pm:
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij de geweldige instructeur Martijn! Martijn bedankt dat je me scherp hield tijdens de lessen en voor je geduld. Het waren leuke en gezellige lessen!
Sabrina van Vianen Sabrina van Vianen schreef op 30 december 2017 om 10:48 pm:
Ik ben ontzettend blij dat ik ben geslaagd! Dennis is een geweldige instructeur. Dankjewel voor al je geduld, duidelijke en hele goede tips en uiteraard al jouw peptalks wanneer ik het even moeilijk had. Soms was ik wat onzeker maar Dennis heeft ervoor gezorgd dat ik nu met zelfvertrouwen kan rijden. Hartstikke bedankt voor alle lessen Dennis!
Bart van der Zwan Bart van der Zwan schreef op 18 december 2017 om 12:44 pm:
Op 1 December geslaagd met dank aan de geweldig leraar Martijn. Lekker samen in de auto over voetbal praten helemaal top! Soms wat gezeur maar altijd eerlijk en goede leer momenten
Tribb de Jong Tribb de Jong schreef op 14 december 2017 om 12:47 pm:
Super blij dat ik geslaagd ben! Ik raad het zeker aan om rijlessen bij Martijn te nemen. Ik vond het prettig dat Martijn alles erg goed bijhield, zodat je goed weet wat de aandachtspunten zijn. Bedankt Martijn!
Bryan van Dorst Bryan van Dorst schreef op 7 december 2017 om 3:39 pm:
Ik heb samen met Martijn veel plezier gehad tijdens mijn lessen en tegelijkertijd super veel geleerd. Ondanks dat het wel even spannend was heeft jij mij er super goed doorheen geholpen zodat ook ik nu mijn rijbewijs heb gehaald. Hardstikke bedankt voor de leuke en kwaliteit lessen Martijn! Ik hoop je in de toekomst nog eens te zien👍
Rashmi Rashmi schreef op 4 december 2017 om 3:46 pm:
Eindelijk geslaagd! Wat ben ik blij dat ik van rijschool ben gewisseld en voor all-4-u heb gekozen. Wat een fijne en vooral geduldige instructeur. De rijlessen waren prettig, duidelijk en intensief (wat ook nodig was). Dennis, hartelijk dank voor al je moeite, geduld en peptalks die mij heel goed hebben gedaan!
Stan van leeuwen Stan van leeuwen schreef op 4 december 2017 om 3:20 pm:
Vandaag geslaagd in één keer dankzij Martijn! Top bedankt!
Maud van Dijk Maud van Dijk schreef op 22 november 2017 om 11:48 am:
Vandaag ben ik geslaagd!! Ik ben heel blij met de manier waarop Dennis mij les heeft gegeven. Hij bleef altijd erg rustig en dat werkte voor mij het beste. Dennis heeft mij geholpen mijn zenuwen goed onder controle te krijgen. Bedankt Dennis! 🙂
Zaher Ismaili Zaher Ismaili schreef op 21 november 2017 om 4:37 pm:
Eindelijk geslaagd. Dankzij de beste rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs gehaald. Martijn ik was niet de makkelijkste dat weet je hè!! Na dat ik meerdere keren gezakt was bij andere rijschool toch hebben wij samen alle vertrouwen terug kunnen krijgen en vandaag heb ik zo goed kunnen rijden dat de examinator weinig had te zeggen. Uit mijn ervaring raad ik iedereen aan om bij het team all-4-u rijles te volgen. Nogmaals Martijn dankjewel voor alle de moeite dat je tijdens mijn opleiding gedaan hebt. Veel succes bro. Zaher,
Emma van Vliet Emma van Vliet schreef op 29 oktober 2017 om 1:17 pm:
Afgelopen week heb ik mijn examen in 1 keer gehaald, mede dankzij Dennis. Mijn rijperiode heb ik als prettig ervaren. Het was heel erg fijn om via het RIS-boekje te lessen. Dennis bedankt!