0650658320
info@all-4-u.nl

Gastenboek/Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.222.124 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
254 berichten.
Chelsea Stemmerich Chelsea Stemmerich heeft geschreven op 4 mei 2021 om 12:18 pm:
Mijn broer en ik hebben allebei in 1 x ons rijbewijs gehaald bij Martijn! Ik kreeg alleen maar complimenten na het afrijden van de examinator en dat komt door Martijns goede lessen!! Bedankt voor alle lessen Martijn 🙂
Maurits Maurits heeft geschreven op 22 april 2021 om 9:26 pm:
Ondanks dat we wisten dat het een aardig projectje zou worden is het Martijn toch gelukt om me goed genoeg op te leiden om in een keer te slagen voor mijn rijbewijs, en de lessen waren nog gezellig ook! Martijn, bedankt!!
Marnix Marnix heeft geschreven op 11 april 2021 om 10:46 pm:
Mijn zus en ik hebben allebei in een keer ons rijbewijs gehaald bij Martijn. Hartstikke blij met mijn rijbewijs en met de lessen van Martijn. Bedankt voor alle lessen Martijn!
Eline Eline heeft geschreven op 1 april 2021 om 10:14 pm:
Mijn broer en ik hebben allebei ons rijexamen in 1x gehaald, dankzij Martijn. Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
Bibi Bibi heeft geschreven op 1 april 2021 om 11:19 am:
Vandaag mijn rijbewijs gehaalt met dank aan Martijn top rijschool
Femke Femke heeft geschreven op 1 april 2021 om 11:12 am:
Ik was zeker niet de makkelijkste leerling, maar Martijn was altijd geduldig en heeft mij echt geholpen om vertrouwen in mezelf te krijgen. De lessen waren leerzaam en ook altijd gezellig! Bedankt Martijn!
Sadeyah rosa Sadeyah rosa heeft geschreven op 22 maart 2021 om 10:49 am:
Yesss! Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Martijn. Enorm bedankt voor de fijne lessen en de goede positieve sfeer iedere keer weer. U ben eerlijk en oprecht en dat waardeer ik enorm. U leert alle leerlingen niet goed te rijden maar om ze perfect te laten rijden. Mijn examinator gaf mij zelfs een compliment voor het fantastische rijgedrag, dit komt mede door jou Martijn! Nogmaals bedankt.
Gijs Gijs heeft geschreven op 18 maart 2021 om 5:32 pm:
Super! Rijbewijs is een feit! Na 2 andere rijscholen te hebben geprobeerd kan ik niks anders zeggen dan dit is de beste rijschool die er is. Het contact met Martijn is super fijn, hij legt dingen goed uit en neemt echt de tijd voor je. Hele duidelijke instructies en ook nog eens gezellig. Wat wil je nog meer! Martijn maakt het auto rijden veel makkelijker en leert je echt hoe je in 1 keer kan slagen. Heel erg bedankt!
Björn Claassen Björn Claassen heeft geschreven op 3 december 2020 om 4:49 pm:
Top rijschool! Vandaag in 1x geslaagd. Martijn is een goede en geduldige instructeur en het was altijd gezellig in de auto. Zeker aan te raden. Bedankt voor alle toplessen.
Gijs Gijs heeft geschreven op 25 november 2020 om 3:10 pm:
Na lang zoeken naar een goeie rijschool uitgekomen bij Martijn. Mijn zus was in 1 keer geslaagd bij Martijn dus ik was al vrij overtuigd. Na het succes van mijn zus ben ik gisteren ook in 1 keer geslaagd. Ik heb tijdens de rijlessen met Martijn op een hele gezellige manier een vlotte en veilige rijstijl aangeleerd. Ik heb me altijd veilig gevoeld naast Martijn en zal All-4-U zeker aanraden! Bedankt Martijn!
Gilian Gilian heeft geschreven op 22 november 2020 om 5:35 pm:
Na een minder goede ervaring bij een grote rijschool met bekende naam, ben ik uitgekomen bij rijschool All-4-U. Dit was een wereld van verschil, Martijn heeft mij enorm geholpen in het kweken van vertrouwen achter het stuur en het aanleren van een vlotte, veilige rijstijl. Hierdoor was ik goed voorbereid op het examen en had ik bij All-4-U maar één poging nodig om te slagen. Thanks Martijn!
Meindert Meindert heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 4:04 pm:
Martijn is iemand die tijd voor je maakt. Dankzij zijn rustige begeleiding en duidelijke tips ga ik met vertrouwen de weg op. Je merkt dat hij een ervaren instructeur is. Als je een rijschool zoekt: met All-4-U zit je goed!
Jessy Jessy heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 12:39 pm:
Zowel ik en mijn moeder allebei geslaagd bij Martijn, Top instructeur !
Yessica Yessica heeft geschreven op 8 oktober 2020 om 5:22 pm:
Top rijschool! In 1x geslaagd bij Martijn.
Jay de Ruiter Jay de Ruiter heeft geschreven op 23 september 2020 om 12:49 pm:
Gisteren in 1x geslaagd bij Martijn. Martijn is een goede en geduldige instructeur en het was altijd gezellig in de auto. Dank je wel!
Wouter Wouter heeft geschreven op 18 september 2020 om 8:38 am:
Heb in 1x mijn examen gehaald. Zonder de doorzetting vermogen van beide kanten was dit nooit gelukt. Bedankt voor alle lessen
Winston Winston heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 12:27 pm:
Heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Martijn. Na veel gezellige en goeie lessen zonder moeite(door een goeie instructeur) geslaagd! Bedankt voor alle leuke lessen een veel succes nog verder!
Jaap Jaap heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 11:19 am:
Heb in 1x mijn rijbewijs gehaald en zonder Martijn was dat nooit gelukt! Ik ben op latere leeftijd (36) opnieuw begonnen met rijlessen, nadat het ruim een decennium eerder na weet niet hoeveel uur rijles en twee examens nog steeds niet gelukt was. Dankzij Martijns geduldige en goede uitleg en het vertrouwen in mij dat hij uitstraalde, kreeg ik het rijden steeds beter onder de knie en groeide mijn zelfvertrouwen. Op die manier was ik uiteindelijk perfect voorbereid op mijn examen en ging het deze keer wel in een keer goed! Nogmaals veel dank Martijn! 👌🏻👍🏻😎
Britney Britney heeft geschreven op 18 augustus 2020 om 4:19 pm:
Top lessen gehad bij Martijn! Gezelligheid in de auto en na een aantal lessen zit je al zelfverzekerd achter het stuur. Zowel mijn zus als ik in 1x geslaagd! 💪🏻😊
Rafael Rafael heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 12:45 pm:
In 1 keer geslaagd bij Martijn, top het is gezellig in de auto en tegelijkertijd heel leerzaam👍