Telefoonnummer: 015-3614190

E-mail: info@all-4-u.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.234.114.202 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
207 berichten.
Rosalin van Paasen Rosalin van Paasen schreef op 7 januari 2019 om 10:02 pm:
Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald!! De methode waarmee All-4-U werkt vond ik erg fijn. Tijdens de lessen worden de vaardigheden je aangeleerd zoals ze ook in je boekje staan. Zo heb je dus altijd iets op om terug te vallen, en het staat er precies zoals verteld is in de rijles. Je krijgt handvaten die je altijd kan gebruiken :). Door Dennis zijn humor en deskundigheid bleven de lessen interressant en heb ik met veel plezier mijn rijopleiding door gewandeld. En stiekem ga ik de lessen toch wel een beetje missen. Ik ben superblij, heel erg bedankt Dennis!
Amber Janssen Amber Janssen schreef op 4 januari 2019 om 4:11 pm:
Jippie!! In de 1x geslaagd!! Heel erg bedankt Martijn, voor de goede en gezellige lessen!
Rinus de Rooij Rinus de Rooij schreef op 21 december 2018 om 2:59 pm:
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Mijn dank is erg groot. Zonder de perfecte begeleiding had ik zeker nooit voor elkaar gekregen. Nogmaals dank hiervoor!
Maria Veldmeijer Maria Veldmeijer schreef op 18 december 2018 om 5:37 pm:
In 1 x me rijbewijs gehaald door de goede, gezellige en leerzame lessen! Bedankt Martijn!
Fenne Plug Fenne Plug schreef op 14 december 2018 om 10:08 pm:
In 1x keer mijn rijbewijs gehaald ondanks de spanning... Bedankt Martijn voor de leerzame lessen, geduld en de peptalks die mij hebben laten slagen!
Fotini Fotini schreef op 9 december 2018 om 8:16 pm:
Martijn, via deze weg nogmaals bedankt voor alles, en vooral jouw geduld met mij! Het is nog steeds even wennen rijden zonder jou maar ik blijf jouw stem horen bij bepaalde situaties dus al je advies en de herhalingen ervan hebben gewerkt ! Tot ziens..onderweg 🙂
Emma Emma schreef op 24 november 2018 om 10:50 pm:
Gisteren heb ik toch maar mooi mijn rijbewijs in één keer gehaald! Het was een moeilijke weg en ik heb heel wat kilometers moeten maken, maar met behulp van Dennis ben ik er toch gekomen. We kwamen er al vrij snel achter dat het een lang traject zou worden. De lessen verliepen dan ook lang niet altijd soepel, maar Dennis heeft mij er met veel geduld, aanmoediging en herhaling doorheen geloodst. Dennis’ humor, passie en deskundigheid zorgden ervoor dat de lessen interessant bleven en stiekem ga ik ze wel een beetje missen. Dennis, heel erg bedankt voor alles. Ik ben superblij met mijn rijbewijs en zal tegen iedereen vol trots zeggen dat ik volwassen kan autorijden!
Robin Isings Robin Isings schreef op 16 november 2018 om 3:32 pm:
In een keer geslaagd door de goede feedback van Dennis die mij heel erg heeft geholpen bewuster te rijden. Dennis heeft me enorm geholpen door mij vaak te confronteren met wat er gebeurde, hierdoor ben ik beter gaan rijden en een bewustere chauffeur geworden. Bedankt!!
Chanel van Reeuwijk Chanel van Reeuwijk schreef op 6 november 2018 om 6:00 pm:
Hee Martijn, Het is me gelukt ik heb me rijbewijs in 1x gehaald wie had dat verwacht jij ben eindelijk van mij af en ik van jou, had het ook wel een beetje met je te doen hoor elke keer hetzelfde zeggen haha. Bedankt voor de goede, duidelijke en ook gezellige lessen en dat je vooral ook zo geduldig bleef. Je bent een topper.
Carlo Carlo schreef op 30 oktober 2018 om 10:40 am:
Hee martijn, Bedankt voor alles Heb gelachen en ook nog is veel geleerd en daardoor mijn rijbewijs behaald! Je bent een topper bedankt voor alles. Gr Carlo
Bas Bas schreef op 22 oktober 2018 om 4:06 pm:
Martijn, stiekem ga ik je toch een beetje missen wetende dat ik niet meer op les hoef, maar op dit moment ben ik erg blij dat ik mijn examen net heb gehaald. Ook al was ik niet de makkelijkste klant, je was altijd behulpzaam en een gaf mij goede feedback. Bedankt en tot ziens!
Amrit Amrit schreef op 17 oktober 2018 om 11:23 pm:
Zeer goede ervaring! Bedankt Martijn dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. 👍👍👍
Fleur Fleur schreef op 17 oktober 2018 om 7:52 pm:
Jaja het is mij eindelijk gelukt! Door een verkeerde rijschool keuze ben ik twee keer gezakt voor mijn praktijkexamen. Het plezier en de motivatie om te leren autorijden waren totaal weg. Na een lange pauze het autorijden toch weer opgepakt maar dit keer onder de vleugels van Dennis. Dennis heeft geduld, begrip en passie voor het aanleren van autorijden. Na vele huilbuien, frustatie- en ‘ik kan het niet’ momenten toch doorgezet en mijn rijbewijs gehaald. Dennis heeft het plezier van het autorijden terug gegeven en mij zelfverzekerd gemaakt. Dennis je bent een topper, BEDANKT!
Pablo Pablo schreef op 17 oktober 2018 om 5:11 pm:
I would like to thank Paul very much for helping me learn to be a good and safe driver and to pass the exam; which I passed on the first attempt! Paul is very experienced, kind, patient and explains things very clearly and logically. He was able to teach the lessons in English which was very helpful for me. I had a great experience and wholeheartedly recommend him as a driving instructor. Thank you Paul!
Marzia Marzia schreef op 15 oktober 2018 om 1:51 pm:
Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Martijn!! Bedankt Martijn voor de altijd gezellige en leerzame rijlessen! Het zal even wennen zijn om zonder jou de weg op te gaan, maar ik zal ‘op tijd klaar zijn’ en ‘ plan maken, plan maken’ niet vergeten 🙂 De rijschool is zeker een aanrader en Martijn zorgt er tijdens de lessen niet alleen voor dat je klaargestoomd wordt voor je examen maar dat je echt leert rijden! Nogmaals bedankt!
Henny Henny schreef op 17 september 2018 om 7:51 pm:
Hoi, als 61 jarige toch mijn rijbewijs gehaald bij Dennis. Heeft mij zelfvertrouwen gegeven tijdens al die lessen, veel gelachen en soms van de spanning zitten huilen, Dennis ik ga je missen en zal je best nog wel eens een app-je sturen. Ik kan Dennis bij iedereen aanbevelen.
Roy Roy schreef op 3 september 2018 om 7:55 pm:
In 1 x geslaagd. Dennis, topper, bedankt voor de goede lessen. Ik heb echt goed en zelfverzekerd leren rijden door jou! Ik kreeg zelfs van de examinator een compliment over mijn rijstijl. Mijn vrienden hebben jou aanbevolen en ik ga dat ook weer aan anderen doen.
Siebrich Siebrich schreef op 26 augustus 2018 om 9:45 pm:
Ik wist helemaal niks van autorijden toen ik mijn eerste rijles bij Martijn begon en kon me bijna niet voorstellen dat ik ooit zelfstandig auto zou rijden. Ik heb veel rijlessen nodig gehad, maar wat ben ik ontzettend blij dat ik m’n rijbewijs heb gehaald en nu met een vertrouwd gevoel in de auto zit. Martijn, heel erg bedankt voor alle ondersteuning, geduld en gezelligheid.
Roos Roos schreef op 23 augustus 2018 om 8:28 pm:
Afgelopen maand ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! En dat komt door alle leerzame lessen die ik gehad heb en vooral omdat Dennis veel tijd in de lessen heeft gestoken en mij daardoor een erg zelfverzekerd gevoel gaf in de auto! Heel erg bedankt voor alles!
Madelief Madelief schreef op 11 augustus 2018 om 9:34 am:
Gister ben ik geslaagd! En hoe! Door mijn vele rijlessen met Dennis rij ik nu super zelfverzekerd en oplettend 😉 Erg bedankt voor de leerzame lessen en de fijne uren in de auto! Heb het super ervaren en waren nooit problemen! Bedankt Dennis!!