Telefoonnummer: 015-3614190

E-mail: info@all-4-u.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.82.29.141 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
166 berichten.
Feline Feline schreef op 11 januari 2018 om 3:45 pm:
Dankzij Dennis ben ik in één keer geslaagd, echt super bedankt! Heb er veel energie in moeten steken enhet was niet altijd even makkelijk voor me, maar dankzij het geduld en goede lesgeven van Dennis is het toch gelukt. Ik ben oprecht dankbaar dat ik nu op me gemak in een auto kan zitten, deze lessen zijn echt een aanrader voor iedereen!
Noor Noor schreef op 4 januari 2018 om 11:55 am:
Yes Geslaagd! Door een geweldige instructeur: Martijn! Onwijs veel geduld, tips en aanwijzingen, die mij enorm hebben geholpen. Ik was niet de makkelijkste maar door de goede hulp van Martijn geslaagd! Bedankt voor alle lessen!
Dana Dana schreef op 3 januari 2018 om 9:28 am:
Ja hoor, Zelfs Dana is geslaagd!! Na 2 keer falen bij de anwb heb ik op goed advies Dennis maar gemail. En hier zijn we dan geslaagd en wel. Ik wil Dennis graag bedanken voor zijn geduld met mij en ik wens iedereen veel succes. Xx Dana
Tim van Rijn Tim van Rijn schreef op 2 januari 2018 om 3:30 pm:
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij de geweldige instructeur Martijn! Martijn bedankt dat je me scherp hield tijdens de lessen en voor je geduld. Het waren leuke en gezellige lessen!
Sabrina van Vianen Sabrina van Vianen schreef op 30 december 2017 om 10:48 pm:
Ik ben ontzettend blij dat ik ben geslaagd! Dennis is een geweldige instructeur. Dankjewel voor al je geduld, duidelijke en hele goede tips en uiteraard al jouw peptalks wanneer ik het even moeilijk had. Soms was ik wat onzeker maar Dennis heeft ervoor gezorgd dat ik nu met zelfvertrouwen kan rijden. Hartstikke bedankt voor alle lessen Dennis!
Bart van der Zwan Bart van der Zwan schreef op 18 december 2017 om 12:44 pm:
Op 1 December geslaagd met dank aan de geweldig leraar Martijn. Lekker samen in de auto over voetbal praten helemaal top! Soms wat gezeur maar altijd eerlijk en goede leer momenten
Tribb de Jong Tribb de Jong schreef op 14 december 2017 om 12:47 pm:
Super blij dat ik geslaagd ben! Ik raad het zeker aan om rijlessen bij Martijn te nemen. Ik vond het prettig dat Martijn alles erg goed bijhield, zodat je goed weet wat de aandachtspunten zijn. Bedankt Martijn!
Bryan van Dorst Bryan van Dorst schreef op 7 december 2017 om 3:39 pm:
Ik heb samen met Martijn veel plezier gehad tijdens mijn lessen en tegelijkertijd super veel geleerd. Ondanks dat het wel even spannend was heeft jij mij er super goed doorheen geholpen zodat ook ik nu mijn rijbewijs heb gehaald. Hardstikke bedankt voor de leuke en kwaliteit lessen Martijn! Ik hoop je in de toekomst nog eens te zien👍
Rashmi Rashmi schreef op 4 december 2017 om 3:46 pm:
Eindelijk geslaagd! Wat ben ik blij dat ik van rijschool ben gewisseld en voor all-4-u heb gekozen. Wat een fijne en vooral geduldige instructeur. De rijlessen waren prettig, duidelijk en intensief (wat ook nodig was). Dennis, hartelijk dank voor al je moeite, geduld en peptalks die mij heel goed hebben gedaan!
Stan van leeuwen Stan van leeuwen schreef op 4 december 2017 om 3:20 pm:
Vandaag geslaagd in één keer dankzij Martijn! Top bedankt!
Maud van Dijk Maud van Dijk schreef op 22 november 2017 om 11:48 am:
Vandaag ben ik geslaagd!! Ik ben heel blij met de manier waarop Dennis mij les heeft gegeven. Hij bleef altijd erg rustig en dat werkte voor mij het beste. Dennis heeft mij geholpen mijn zenuwen goed onder controle te krijgen. Bedankt Dennis! 🙂
Zaher Ismaili Zaher Ismaili schreef op 21 november 2017 om 4:37 pm:
Eindelijk geslaagd. Dankzij de beste rijinstructeur heb ik mijn rijbewijs gehaald. Martijn ik was niet de makkelijkste dat weet je hè!! Na dat ik meerdere keren gezakt was bij andere rijschool toch hebben wij samen alle vertrouwen terug kunnen krijgen en vandaag heb ik zo goed kunnen rijden dat de examinator weinig had te zeggen. Uit mijn ervaring raad ik iedereen aan om bij het team all-4-u rijles te volgen. Nogmaals Martijn dankjewel voor alle de moeite dat je tijdens mijn opleiding gedaan hebt. Veel succes bro. Zaher,
Emma van Vliet Emma van Vliet schreef op 29 oktober 2017 om 1:17 pm:
Afgelopen week heb ik mijn examen in 1 keer gehaald, mede dankzij Dennis. Mijn rijperiode heb ik als prettig ervaren. Het was heel erg fijn om via het RIS-boekje te lessen. Dennis bedankt!
Marieke Elfferich Marieke Elfferich schreef op 10 oktober 2017 om 5:34 pm:
Ook deze keer had je weer gelijk Martijn, omdat je geloofde dat ik kon slagen. Na al die gezellige uren in de auto heb ik uiteindelijk in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Het is zeker niet altijd makkelijk geweest, maar door stug vol te houden is het denk ik voor iedereen haalbaar, en uiteindelijk kan een goede leermeester veel verschil maken. Heel erg bedankt voor je persoonlijke aandacht en vertrouwen, en ik hoop dat je nog veel leerlingen op mag leiden!
Francine de Niet Francine de Niet schreef op 22 september 2017 om 9:00 am:
De afgelopen periode heb ik met veel plezier bij Dennis gelest. Dennis liet mij leren van mijn fouten en gaf mij zelfvertrouwen achter het stuur. Ik ging comfortabel het praktijkexamen in hierdoor. Tijdens de lessen was Dennis altijd duidelijk, maar toch vriendelijk. Prettig om mee te rijden.
Noah Disseldorp Noah Disseldorp schreef op 8 september 2017 om 4:08 pm:
Ik wil graag Dennis bedanken voor zijn geduld en hulpvaardigheid. Zelf had ik wat meer moeite met kijken maar na een paar intensieve en vooral leuke lessen ging het steeds beter. Want Dennis liet het wel degelijk merken als het goed ging en dat gaf mij een goed geval. Mijn hele lesperiode zijn we met zijn tweeën positief gebleven en daardoor ben ik in een keer geslaagd. Dennis Bedankt
Alessandro Alessandro schreef op 1 september 2017 om 11:16 am:
Met alle dank aan Martijn heb ik gisteren in 1x me rijbewijs gehaald. Dit is een rij school die zeker 5 sterren waardig is. Ik raad u dus zeker deze rijschool aan waar je gegarandeerd in 1x slaagt, hartstikke bedankt all-4-u en mijn rij instructeur Martijn !!!!
Samantha Geurts Samantha Geurts schreef op 29 augustus 2017 om 11:47 am:
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald met dank aan Martijn. Ondanks alle zenuwen wist Martijn mij altijd gerust te stellen in het verkeer en te begeleiden naar mijn rijbewijs. De lessen zijn erg professioneel en gestructureerd. Met behulp van de kaart, die elke rijles wordt ingevuld, weet je precies waar jouw persoonlijke valkuilen liggen. Voor mensen met faalangst raad ik deze rijschool zeker aan! Bedankt Martijn!
Carola Carola schreef op 28 augustus 2017 om 2:02 pm:
Vandaag in een keer geslaagd! In het begin van mijn rijopleiding was ik nog erg onzeker in de auto. Tijdens de lessen heeft Dennis mij hier goed mee geholpen en voel ik me nu confortabel in de auto. Lessen zijn duidelijk, er is altijd mogelijkheid voor het stellen van vragen en het was ook altijd erg gezellig! Bedankt Dennis!
Vito Bakker Vito Bakker schreef op 22 augustus 2017 om 3:09 pm:
Vito Bakker, Vandaag in 1 keer geslaagd super blij mee Ik raad iedereen All-4-U aan. Dennis bedankt.