0650658320
info@all-4-u.nl

Reviews

In 2020 was de slagingspercentage 74% en in 2021 zelfs een slagingspercentage van 86% bij All-4-u.
Daar zijn wij natuurlijk trots op! Maar we vinden het ook belangrijk wat de leerlingen van onze rijschool vinden.

Op deze pagina vindt u alle reviews van onze rijschool. Volg ons ook op social media!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.176.54 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
319 berichten.
Daniël Kooij Daniël Kooij schreef op 15 mei 2024 om 5:19 pm
Fantastische rijschool, in 1 keer geslaagd. Martijn heeft mij altijd goede instructies en begeleiding gegeven. In de auto heerst er ook een erg fijne sfeer. Als je goed wil leren rijden zou ik Martijn absoluut aanraden!
Yorick van Pelt Yorick van Pelt schreef op 15 mei 2024 om 8:35 am
Vandaag in 1x geslaagd voor mij praktijkexamen 💪 Martijn weet waar hij het over heeft en leert je rijden met zelfvertrouwen!
Storm Storm schreef op 5 april 2024 om 10:04 am
Top rijschool in 1 keer geslaagd Martijn weet wat die doet👍🏻 Instructies altijd duidelijk en nooit getwijfeld aan hem. Als ik een rijschool zou adviseren zou ik zeker voor all-4-u gaan!!
sterre sterre schreef op 27 maart 2024 om 12:51 pm
Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. De instructies waren altijd duidelijk en ondanks mijn zenuwen is het allemaal gelukt door de goede lessen. Heel erg bedankt!
Maud Maud schreef op 26 februari 2024 om 1:27 pm
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs, mede dankzij Martijn. Ik kreeg altijd goede instructies en kreeg les op mijn tempo. Leerzame rijschool. Bedankt!
Lisa Kleer Lisa Kleer schreef op 30 januari 2024 om 8:22 pm
Het heeft een tijdje geduurd, maar ook ik heb mijn rijbewijs gehaald! En dat mede dankzij Martijn. Door de goede begeleiding, het geduld en zijn deskundigheid heb ik geleerd hoe ik veilig kan deelnemen aan het verkeer. Daarnaast was het altijd ook gewoon heel gezellig. Dus Martijn, heel erg bedankt voor alles!
Sem Boeters Sem Boeters schreef op 28 december 2023 om 10:25 am
Vandaag in 1x geslaagd door de goede begeleiding van Martijn! Naast de gezellige sfeer ook een goede duidelijke uitleg waardoor de lessen van hoog niveau zijn! Heel erg bedankt voor de goede rijopleiding!
Kevin Kevin schreef op 30 november 2023 om 2:10 pm
Vandaag in 1x geslaagd!! Ik vond rijden ontzettend eng in het begin, hierdoor kwam ik ook pas wat later op gang dan gemiddeld. Maar dankzij Martijn van All-4-you heb ik het in 1x gehaald op mijn tempo. Heel erg bedankt voor al de hulp en al het geduld heel veel succes met alles Kevin
Janne van Zaale Janne van Zaale schreef op 28 november 2023 om 12:38 pm
Na eerdere rijlessen elders heb ik bij Martijn pas echt leren rijden. Heel erg bedankt!
Thomas Engelhard Thomas Engelhard schreef op 24 oktober 2023 om 12:13 pm
Vandaag in 1x geslaagd! Goede en duidelijke uitleg. De begeleiding van Martijn was top, altijd gezellig en gaf goede instructies waar nodig. Erg bedankt voor de goede lessen!
Thom Thom schreef op 9 oktober 2023 om 5:30 pm
In één keer geslaagd!!!
Mees Mees schreef op 2 oktober 2023 om 9:43 am
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt voor de leuke en fijne lessen!
dante Veen dante Veen schreef op 21 september 2023 om 6:34 pm
in 1x geslaagd voor me auto rijbewijs. Bedankt voor de goede lessen
Quinty Damsteeg Quinty Damsteeg schreef op 15 september 2023 om 11:06 am
Vandaag geslaagd voor me rijbewijs! Super blij mee. Altijd super goede lessen en goede uitleg en hulp, ook niet gehaast met examen inplannen. Bedankt voor de lessen!
Emma Hansen Emma Hansen schreef op 12 september 2023 om 1:24 pm
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Zonder hulp van Martijn was het me niet gelukt! Martijn is een instructeur die geduldig is en tijd voor je neemt. Ik zou All 4 You bij iedereen aanraden!
Quinten Maat Quinten Maat schreef op 15 mei 2023 om 6:54 pm
Vandaag geslaagd voor mijn examen. De beste reden die ik hiervoor kan geven is dat Martijn een topper is die goede uitleg geeft. Martijn is voor de rest een vriendelijke, wanneer nodig strenge instructeur en heeft mij veel geholpen. Ik zou het iedereen aanraden om bij Martijn te rijden en zo gemakkelijk je rijbewijs te halen. Dankjewel voor alles Martijn.
Sten van der geest Sten van der geest schreef op 28 maart 2023 om 12:04 pm
Ook ik ben in 1x geslaagd! Martijn is erg vriendelijk waarmee je goed kan lachen, maar ook streng is wanneer dat nodig is. Ik zal het iedereen aanraden, die op een goede manier wilt leren autorijden. Nogmaals bedankt Martijn!
Dylan van der Arend Dylan van der Arend schreef op 22 maart 2023 om 11:19 am
Ik ben in 1x keer geslaagd net als mijn zus😉. Met Martijn kon ik altijd goed praten en heeft me alles goed uitgelegd. Bedankt voor je hulp Martijn!!
T’yana T’yana schreef op 16 maart 2023 om 7:37 pm
De vele goede reviews over Martijn zijn meer dan verdiend! Ook ik ben vandaag in 1x geslaagd! 🎉 ik heb er wat langer over gedaan (mede door covid en door het feit dat ik in drukte in de stress schiet), maar Martijn blijft geduldig. Hij is rechtvaardig en weet je goed scherp te houden op je aandachtspunten. Ik kon altijd een praatje maken, hij hield op een hele prettige manier met mijn werk en zeker in aanloop naar het examen toe doet Martijn echt All-4-U om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen de weg op gaat. Hij gaat op een prettige manier om met verschillende soorten mensen en wanneer je zenuwachtig bent. Je bent een topper, bedankt voor de leerzame lessen 🙌🏼
Iza Remmerswaal Iza Remmerswaal schreef op 16 maart 2023 om 2:14 pm
Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijexamen!! Ben al weer de derde van mijn familie die haar rijexamen bij All 4 u haalt. Het waren altijd super gezellige en ook leerzame lessen. Ik heb geleerd om goed te kunnen rijden en kan nu met vertrouwen zelf de weg op. Ik zou All 4 u zeker aanraden!